• اطلاعیه ها

    • فراخوان جذب مدیر   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      انجمن عصر نویسندگی به منظور ایجاد بستری مناسب برای نویسندگان نوقلم و حمایت از ایشان ایجاد گردیده است. در جهت ارائه خدمات بهتر به نویسندگان، اقدام به جذب مدیر کرده ایم. لطفا عزیزانی که به مدیریت انجمن وارد اند و توانایی ارسال حداقل ده پست در روز را دارند به این آیدی مراجعه نمایند. @admin به امید پیشرفت
    • افتتاح بخش خاطره نویسی روزانه   سه شنبه, 19 اردیبهشت 1396

      تیم انجمن عصر نویسندگی برای افزایش لذت کاربران هنگام استفاده از سایت،اقدام به افتتاح بخش "خاطره نویسی روزانه"کرد. برای رفتن به این بخش،کافیست اینجـــا کلیک کنید. از نوشتن خاطره های خود،لذت ببرید.

نکات ریز خانه داری

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

 


نکـــات ریز اشپزی

 

تکنیک های پخت کیک,از بین بردن تلخی زیتون

بهترین راه برای از بین بردن تلخی زیتون استفاده از آب نمک است

 

روش از بین بردن تلخی زیتون 

بهترین راه برای از بین بردن تلخی زیتون استفاده از آب نمک است. زیتون ها را در آب نمک بخیسانید و همانطور که درون آب نمک است، کم کم از آن استفاده کنید. یعنی احتیاجی نیست که مدت خاصی درون آب نمک باشد، بعد از آب نمک جدا شود و مورد استفاده قرار گیرد. در این حالت خواص زیتون نیز از بین نخواهد رفت.

 

جلوگیری از باز شدن عدس در حین پخت

پوست عدس کهنه و قدیمی در هنگام پخت باز می شود. پس اگر عدس تان کهنه است، قبل از پخت یک قاشق نمک به آب عدس اضافه کنید.

 

زمان افزودن شیر به سوپ جو با قارچ

بعد از این که جو و سبزیجات سوپ پخته شد، شیر را بجوشانید و در داخل سوپ بریزید.

 

براق شدن ژله

ژله را هم باید با دو لیوان آب جوش درست کنید تا ژله تان براق شود. ژله با اضافه کردن یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کدر و بد رنگ خواهد شد.

 

خرد کردن میوه های خشک

برای خرد کردن میوه خشک، ابتدا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛ سپس با چاقویی که آن را در آب داغ فرو کرده اید، خرد کنید.

 

بهترین روش پخت و ادویه مناسب برای ماهیچه

ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.

 

بهترین جایگزین سیر:

یک حبه سیر را با یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر جایگزین کنید.

 

برای براق شدن خامه روی کیک

برای براق شدن کیک خامه ای کاردک را در آب جوش بزنید و خامه را با این کاردک روی کیک بکشید تا براق شود.

 

نکات مربوط به هم زدن سفیده

 سرعت همزدن باید زیاد باشد در غیر این صورت آب می اندازد.

 فاصله میان زدن سفیده و مصرف آن بایستی کم باشد چون آب می اندازد.

 برای زدن سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگش تیره می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.